Alt du trenger å vite om Momentum SmartStart

Kurset for deg som enten er helt ny i business, eller har holdt på et år eller to og føler at du mangler strategier og strukturer

For fem år siden lanserte vi Momentum SmartStart, som er de grunnleggende strategiene du MÅ ha på plass hvis du skal bygge en business du elsker og lykkes med. Siden den gang har svært mange av våre kunder oppnådd supre resultater i businessen sin. Mange har satt opp en business fra ingenting eller bare en idé.

I denne artikkelen forklarer vi alt du må vite om Momentum SmartStart.
Da vet du om det er riktig for deg.

Momentum SmartStart

Nå kan det hende du lurer på hvorfor vi har valgt å skrive dette som en artikkel og ikke en salgsside. Det er fordi at vi forstår godt at dette er en investering for deg. Vi forstår også at hvis du skal investere pengene dine i noe, må du vite om det er det rette for deg.

Denne artikkelen er en informativ artikkel om hva Momentum SmartStart er og ikke er, uten å appellere til følelser aller psykologi 

Hva er Momentum SmartStart?

Momentum SmartStart er et 12-ukers kurs som tar deg gjennom de trinnene du må ha på plass i businessen din for å kunne skape en business du elsker, som kan vokse og som du lykkes med. Du beholder kurset et helt år, for ærlig talt: du bygger ikke en business på 12 uker!

Det er ikke bare teori, du bygger faktisk businessen din mens vi holder på med kurset. Læring og praksis går hånd i hånd. Men du må legge inn innholdet ditt etterpå, derfor har du altså kurset et helt år.

Hvilke problemer løser Momentum SmartStart?

Dette kurset er for alle som vil bygge business profesjonelt, være forberedt på markedets svingninger og være rustet til å tåle en støyt i businessen uten at alt raser. Så Momentum SmartStart er for deg hvis

 • Du er helt ny i business og kan ingenting om salg, markedsføring og businessbygging
 • Du har holdt på i et år eller to (kanskje til og med 10!) men du klarer bare å få en kunde nå og da, det blir ikke en lønning av det
 • Du ikke har noen kontroll over leads og salg og hele tiden løper etter nye mulige kunder
 • Du bruker mye tid på å lure på hva du skal gjøre i businessen din for å få kunder
 • Du bruker lang tid på å snakke med de kundene du får en avtale med
 • Du føler at du bruker mye tid på samtaler og «gir bort sjappa»
 • Du vurderer å gi opp businessen og gå tilbake til en dagjobb, eller angrer på at du i det hele tatt sluttet
 • Du vet ikke hvordan du skal tjene penger
 • Du vet ikke hva som egentlig skal til for å bygge business
 • Du trodde det skulle være så lett, det er jo det for andre….

Hvorfor jeg skapte Momentum SmartStart?

Helt ærlig, jeg våknet ikke plutselig en morgen og tenkte «YES!! jeg skal lage et kurs! Momentum SmartStart var faktisk en ren og skjær (lykkelig) tilfeldighet. Jeg hadde nemlig bygget en supervellykket business, Arketypeuniverset, og kundene mine begynte å spørre meg hvordan jeg hadde bygget den businessen. Samtidig oppdaget jeg en sertifisering som Business Coach i USA som jeg virkelig likte. Dermed ble Momentum SmartStart født.

ArketypeUniverset var ikke en overnight success. Den businessen var et resultat av intens jobbing, og jeg tror jeg var veldig heldig som hadde bakgrunn fra markedsføring, kommunikasjon og branding av internasjonale merkevarer. Likevel var starten veldig trøblete, og jeg gjorde alle feilene. Ga bort sjappa. Solgte produktene mine altfor billig. Jobbet altfor mye med ting som ikke betydde noe. Kort sagt. Jeg gjorde ALT galt. Til å begynne med.

Men så oppdaget jeg at det var en annen måte å gjøre det på. Jeg leide meg en coach som hadde gjort det før meg, fulgte systemene og tenkte at NÅ skal dette funke for meg også. Det gjorde det ikke.

Det var da jeg oppdaget metoden som fungerte. Vi er jo ikke like alle sammen. Dermed kan ikke alle følge de samme 10 trinns-systemene. SmartStart er en metode for å skape sitt eget system, og DET funker! Din business må bygges på dine styrker. Da blir den aller mest vellykket. Og styrkene dine? De må oppdages og settes i system. Det er det Momentum SmartStart bidrar til.

Hvilke resultater får kundene av kurset?

Kurset er et grunnleggende kurs i det som skal til for å bygge en business fra scratch, eller tette hullene i en business som ikke tar av. Det er en metode som tar deg trinn for trinn gjennom alt du trenger helt fra start, til å ha et ferdig onlinekurs du kan begynne å selge. Resultatene gjenspeiler modulene i kurset. Du

 • Finner ut hvem du er som business, fordi at når du er en coach eller ekspert som driver alene, er du businessen din i ganske stor grad
 • Lærer hva som er en god målgruppe for deg
 • Lærer hvordan du skal skape et brand som skiller deg fra røkla
 • Finner ut hva som er din store businessidé
 • Skaper et businessfilter som skiller ut ting som ikke inngår i din business
 • Skaper ditt eget onlinekurs basert på SignaturSystemet ditt
 • Finner den nisjen i markedet som er lukrativ for deg
 • Lærer å sette sammen pakker som selger
 • Lærer hvordan du lager en komplett prisstrategi
 • skaper ditt autentiske budskap som støtter brandet ditt og snakker direkte til din kundeavatar

[En KundeAvatar er en representant for målgruppen, og de det er mest sannsynlig at kjøper kurset ditt]

SmartStart - begynnerkurs

Hvordan leverer vi kurset?

Det er totalt 7 moduler, et komplett rammeverk å sette modulene inn i og tre bonuser.
Hver modul rulles ut annenhver uke, og bonusene utløses etterhvert som kurset krever det lille ekstra for at du skal komme i mål.
Essensen av hver modul undervises live på Zoom en gang i uka for de som kjøper VIP-varianten, etterfulgt av Q&A
De som kjøper selvstudievarianten kan bli med på Q&A en gang i uka
Det er et varierende antall videoer og lydfiler i kurset som er «bitesize» så du kan bygge grunnlaget for businessen din trinn for trinn
Det følger med arbeidsbøker til hver modul

Hvor mye koster det?

Velger du VIP-varianten, koster det kr 24 997,- inkludert mva
Inkludert er

 • 14 uker undervisning live på Zoom
 • 14 uker Q&A
 • En 3-timers MasterClass om Synlighet og Autoritet på sosiale medier
 • 2 måneder gratis i Suksessformelen medlemsportal

Velger du selvstudie-varianten, koster det kr 9 997,- inkludert mva
Inkludert er 12 stk Q&A og en MasterClass i Synlighet og autoritet

 • 12 uker Q&A
 • 1 måned gratis i Suksessformelen medlemsportal

Hvorfor er VIP-varianten så dyr?

Som jeg sa i et tidligere avsnitt, jeg våknet ikke bare en dag og tenkte yes! jeg skal lage et kurs, og så slengte sammen litt herfra og derfra av ting jeg kunne eller visste. Dette kurset er et resultat av 10 års utdannelse, mer enn 30 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon, og de siste 10 årene med egen eksperimentering i online business.

Vi har lagt ALT i dette kurset, og både Anita og jeg misliker virkelig at ting er teoribasert. Du kommer til – hvis du vil – å starte med å sette ideene dine, brandet ditt og konseptet ditt ut i livet allerede mens du går på kurset. Vi viser deg eksakt hva du må tenke og gjøre for å skape en online business du elsker. Vi vil ikke at drømmen din skal fortsette å være en drøm. Vi vil at den skal bli virkelighet. Fort.

Er det en pengene tilbake-garanti?

På grunn av at alle elementene er levert i det øyeblikket du kjøper, er det ingen penger tilbake på dette kurset. Tenk deg derfor godt om, og vær klar til å sette i gang når du kjøper kurset. Du har det i ett år fra kjøpsdato, så vær så sikker du kan på at du kan bruke det året godt. Etter at det året er ferdig, kan du kjøpe tilgang til selvstudie-kurset et år til for halv pris. Du får da med alle oppdateringer og eventuelle ekstra bonuser i år 2.

Kan jeg dele opp beløpet?

De aller fleste har et kredittkort de kan bruke, og betale inn beløp på det ettersom det passer dem. Vi oppdaget at de fleste kundene våre ønsket det slik uansett, og det var få kunder på de delte løsningene våre. Dersom du ikke har et kredittkort eller av andre gode grunner ikke kan benytte deg av den ordningen, ta kontakt så ser vi hva vi kan gjøre. Men hvis årsaken er at du har makset ut kredittkortet ditt eller vil slite med å betale det ned, er nok ikke en avbetalingsordning hos oss løsningen heller.

Hvem er dette for?

Dette kurset er for deg hvis

 • Du er klar til å bygge den businessen du vil elske og lykkes med
 • Du er klar til å gjøre den jobben som trengs
 • Du er klar til å gi slipp på «bli millionær på åtte måneder» og bygge en solid business fra start
 • Du er åpen for nye ideer til businessen din
 • Åpen for å gi slipp på gamle fordommer og kaste deg ut i det nye
 • Er autentisk eller ønsker å være det, og vil levere det beste til dine kunder
 • Du kan sette av tid til å bygge den businessen nå

Dette er ikke for deg hvis

 • Du tror på «Bli rik kjapt»-konseptet
 • Tror på Quick Fix
 • Går i offerrollen når du ikke får til ting
 • Du ikke ser verdien i å starte med begynnelsen og bygge stein for stein
 • Du ikke er villig til å investere tid og penger i å gjøre det ordentlig
Momentum SmartStart

Hvor lang tid tar det å gå gjennom Momentum SmartStart?

Kurset varer i 12 uker, men du får ha kurset i ett helt år.

Det er helt vanlig å bruke minst ett år på å skape de riktige systemene og sette opp alt på den riktige måten. Likevel kan du begynne å få kunder ganske raskt etter at vi er ferdige med Signatursystemet. Det er opp til deg hvor mye tid og krefter du vil legge i det mens vi jobber med det. Det er en kjensgjerning at noen slacker mens andre står på. Det er ofte de som står på mest som lykkes fortest.

Kan jeg få se «behind the scenes»?

Yes, så klart! Det er en video her som viser nøyaktig hva du får
[lenke til video]

Hvem leverer kurset?

Det gjør vi selv, Jamie og Anita. Du får med andre ord direkte tilgang til oss begge to gjennom hele kurset.

Litt om oss…

Jamie har jobbet med markedsføring, kommunikasjon, journalistikk og som business coach i over 30 år, og har solid erfaring fra online virksomhet og markedsføring på sosiale medier. Hun er en autoritet innen arketyper både i Norge og internasjonalt. Hun er superinteressert i indre styrker og talenter og har et genuint ønske om at alle skal finne sine. Hun har et litt annerledes syn enn de fleste på det meste, og stiller ofte spørsmål du aldri har tenkt på å stille selv.

Anita har jobbet med regnskap og smarte systemer i over 30 år og har solid erfaring fra å skape strukturer og systemer som er fleksible og kan adopteres av alle, ganske enkelt. Hun er ekspert på Trello og andre planleggingssystemer. Hun er den av oss som er god til å forenkle vanskelige forklaringer og formidle dem på en slik måte at alle nikker og forstår. Med en gang.

Vi er begge opptatt av at det er smartere å skape inspirasjonen og flyten selv enn å sitte å vente på at den skal komme.

Hva slags oppfølging får jeg når kurset starter?

Når du er registrert og innrullert i kurset, får du tilgang til VIP-gruppa på Facebook, der alle våre deltakere er samlet, uansett hvilken pakke de har kjøpt.
I denne gruppa vil du kunne stille spørsmål og få tilbakemeldinger på innholdet ditt.

Anita og jeg gir tilbakemeldinger i denne gruppa, og alle medlemmene er også velkomne til å gjøre det. Medlemmene i våre grupper er støttende og heier på hverandre. Du vil få konstruktive og gjennomtenkte tilbakemeldinger fra oss.

Hvordan får du tilgang til Momentum SmartStart?

Så fort du melder deg på, får du to eposter fra oss.

 • En epost med påmeldingsbekreftelse
 • En epost med lenker til kurspålogging og Facebookgruppa

Med en gang du logger deg inn, får du en velkomstvideo. Under den vil du se alle modulene og leksjonene.

Kommer dere til å selge meg noe mer med en gang jeg har kjøpt kurset?

Både Anita og jeg har tatt mange kurs, og som regel er det et etterpåsalg som er 1:1 coaching eller lignende. I dette kurset selger vi ikke noe til deg med en gang du kommer inn, men mot slutten av kurset vil vi gi deg 1 måned gratis tilgang til medlemsportalen (2 måneder for VIP-pakken), og mulighet for å fortsette å være medlem dersom du ønsker det.  

Hvilke resultater kan du forvente?

Kunder som har tatt Momentum SmartStart, selv de som har noen år i business, får resultater etter å ha tatt Momentum SmartStart.

 • De får sin første – eller neste gode kunde
 • Noen selger kurs istedenfor 1:1 coaching, og tjener dermed mer
 • De skaper sitt eget SignaturSystem som gjør ALT i business enklere etterpå, fra pakking, prising og branding – til budskap, synlighet og innhold

Men det viktigste er nok at de er mye gladere for businessen sin, føler seg sikrere på avgjørelsene sine og tryggere på hva de skal gjøre for å få gode resultater. De tiltrekker seg de riktige kundene hver gang. Og de riktige kundene er drømmekunden som du elsker å jobbe med – og som elsker å jobbe med deg OG som får resultater av å jobbe med deg.

Kan vi si mer om Momentum SmartStart?

Hvis du går på sosiale medier og Google og leter etter begynnerkurs for coacher og eksperter, vil du finne mange. Det er et emne mange business coacher er opptatt av, og det finnes noen virkelig gode kurs der ute.

Det som er forskjellen på vårt kurs og andre kurs, er at vi snakker mye mer om businesstrategi sammenholdt med markedsføring og kommunikasjon. Vi er opptatt av kundeservice og langtidsprosjekter. Vi, og kundene våre, er ikke ute etter store team, kjappeste veien til cash eller få business kjappere enn andre-løsninger. Vi bygger fra scratch for langvarig, seriøs business og solid, god profitt.

Kurset vårt er en rød tråd, der modulene naturlig følger etter hverandre i den rekkefølgen det er SMART å jobbe. ALLE vil jobbe smart og ikke hardt, ikke sant? Men her skal sies at du må jobbe litt hardt for å få de smarteste løsningene. Du må med andre ord faktisk gidde å bygge en business.

Og vi er av den oppfatning at hvis businessen din «bare er en dyr hobby», så er det helt greit. Mange jeg kjenner har hobbier som er langt dyrere enn å prøve å sette opp en business online. Så hvis du vil ha en business som bare er en dyr hobby, kan du fortsatt gå kurs hos oss. Men hvis du vil ha det som en seriøs, profittbasert og strategisk langsiktig løsning, da er det litt hardt arbeid. Ingen vits i å lyve om det.

Og bortsett fra det? Momentum SmartStart er et kjempemorsomt kurs! Deltakerne får venner og minner for livet. De skaper relasjoner og forbindelser som er nyttige og hyggelige, og det er virkelig smart når man skal drive en god business. Nettverk. Det er SÅ viktig.

Hvordan registrerer jeg meg?

Hvis du vil bygge en solid business du tjener penger på, må det grunnleggende være på plass. Hvis du er en som liker å gjøre ordentlig jobb, sjekk ut kurset her

Sjekk ut alle modulene og Meld deg på her så får du tilgang til en strategisk riktig løsning på hvordan du skaper den businessen du elsker – og lykkes med.

Vi ses på innsiden 🙂

Hilsen Jamie (og Anita)

Passion i business
>